Tussen de Middag Opvang  (TMO)

Opvang voor jouw kind tijdens de lunchpauze op school? Het ‘overblijven’ van vroeger heeft plaatsgemaakt voor onze Tussen de Middag Opvang. Deze vorm van opvang is op elke schooldag mogelijk en is flexibel af te nemen. Je kind heeft een gezellige pauze met aandacht van vriendelijke en ervaren overblijfkrachten. TMO is vrije tijd voor uw kind terwijl het tussen de middag op zijn of haar eigen school of op een opvanglocatie van SKSG overblijft. Je kind eet zijn of haar lunch en kan daarna lekker spelen met vriendjes en groepsgenoten.

SKSG verzorgt TMO voor diverse scholen in de stad Groningen en het Westerkwartier. Overblijfkrachten houden toezicht en begeleiden activiteiten tijdens het overblijven. SKSG stemt haar dienstverlening af met de wensen van de school; met elkaar zorgen we voor een ‘veilige en verantwoorde overblijfmiddag’.

TMO valt niet onder de Wet Kinderopvang en hanteert afwijkende vaste en flexibele tarieven.

Meer weten?

Weet je nog niet zeker welk contract het beste bij jou en je kind past? Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie (050 – 317 1390 of klantenservice@sksg.nl). Wij helpen je graag verder.