Engelstalige opvang: Daycare & Preschool

Internationale families zijn van harte welkom bij SKSG met hun baby’s en (jonge) kinderen. Wij bieden kinderopvang van hoge kwaliteit met Engelssprekende pedagogisch medewerkers. Engelssprekende kinderen kunnen zowel terecht bij onze Daycare als bij de Preschool.

SKSG Daycare

Bij onze Daycare bieden wij kinderen vanaf 8 weken tot 4 jaar oud een veilige, hygiënische en gezellige omgeving. We organiseren veel leuke en creatieve activiteiten, van lezen en wandelingen in het park tot dansen en zingen. Voor baby’s hebben wij uitdagend en veilig speelgoed en in onze schaduwrijke tuin kunnen kinderen van alle leeftijd heerlijk spelen. Onze pedagogische visie is erop gericht om kinderen te ondersteunen bij hun eigen, unieke ontwikkeling. We stimuleren kinderen om hun eigen talenten te ontdekken. Want het mooiste wat je kunt worden is jezelf!

SKSG Preschool

In samenwerking met de internationale afdeling van de GSV (Groningse Schoolvereniging) biedt SKSG een speciaal Engelstalig voorschools programma voor kinderen van 3 jaar. Dit programma ondersteunt je kind bij de benodigde vaardigheden voor de basisschool en biedt de ideale voorbereiding. Het activiteitenprogramma van de Preschool is gebaseerd op internationale programma’s voor vroegschoolse educatie en wordt regelmatig aangepast op basis van de nieuwste ontwikkelingen. Er is een grote tuin bij de Preschool aanwezig waar kinderen lekker kunnen spelen.  De Preschool wordt gerund door docenten van GSV en SKSG, en is een ideale mix van educatie en kinderopvang.

Opvangdagen en openingstijden Preschool en Daycare

Bij de Daycare wordt je kind op vaste dagdelen opgevangen van maandag t/m vrijdag. Deze dagdelen zijn van 7.30 tot 13.00 uur en van 12.30 tot 18.00 uur. Bij de Preschool wordt je kind ook op vaste dagdelen opgevangen op maandagmorgen, dinsdagmorgen, donderdagmorgen en/of vrijdagmorgen van 8.00 tot 13.00 uur. De minimale afname is twee dagdelen per week. Tijdens de schoolvakanties zoals geadviseerd door het ministerie van OCW voor de regio Noord zal er geen opvang plaatsvinden en op de nationaal erkende feestdagen zijn de kindercentra van SKSG gesloten. Kinderdagopvang eindigt in principe als kinderen vier jaar oud worden. Gaat je kind nog niet direct naar de basisschool, dan kun je de opvang verlengen met maximaal drie maanden. Deze verlenging kun je schriftelijk aanvragen bij de klantenservice van SKSG.

Inschrijven en opzeggen

Je kunt kinderdagopvang bij Preschool en Daycare aanvragen via onze klantenservice op telefoonnummer 050-3171390 of online via de website van SKSG. Wanneer je de opvang vóór de overeengekomen einddatum wilt beëindigen stuur je een schriftelijke opzegging naar de klantenservice. Er geldt een opzegtermijn van één maand voor verminderen of beëindigen van de opvang.

Tarieven en locaties Preschool en Daycare

Je vindt de Preschool en de Daycare op de volgende adressen:

SKSG Daycare
Haydnlaan 2
9722 CH Groningen

SKSG Preschool
Chopinlaan 4
9722 KE  GRONINGEN

Geïnteresseerd in Preschool of Daycare voor jouw kind? We vertellen graag meer over de mogelijkheden! Neem contact op met onze klantenservice voor een vrijblijvend gesprek over onze tarieven en de locaties.