Bij SKSG neem je de kinderopvang per dagdeel af. Dat houdt in dat je er ook voor kunt kiezen om een halve dag (één dagdeel) opvang per dag af te nemen. Er geldt een minimale afname van twee dagdelen per week, maar deze dagdelen kunnen op verschillende dagen in de week afgenomen worden. Je kunt dus bijvoorbeeld elke woensdag alleen ochtendopvang afnemen en op maandag en dinsdag de hele dag.

Kinderdagopvang

De mogelijkheden op de kinderdagverblijven zijn:

  • Ochtendopvang: van 7.30 uur tot 13.00 uur
  • Middagopvang: van 12.30 uur tot 18.00 uur
  • Dagopvang: van 7:30 uur tot 18.00 uur

Buitenschoolse opvang

Elke basisschool stelt tijdens het schooljaar margedagen vast. Dit zijn voor de kinderen extra vrije (halve of hele) dagen naast de reguliere vakanties en erkende feestdagen. Tijdens deze margedagen kun je ook kiezen voor een hele dag of een halve dag opvang.
De mogelijkheden op de BSO-locaties zijn:
  • Hele dagopvang: 7.30 uur tot 18.00 uur
  • Halve dagopvang: vanaf het moment dat de school uitgaat tot 18.00 uur.

Peuterspeelzaal

Ook bij de peuterspeelzaal neem je de opvang per dagdeel af met een minimale afname van twee dagdelen per week (40 weken per jaar). In Groningen en Leek ben je vrij om zelf dagdelen te kiezen, mits er uiteraard plek is op de gewenste dagdelen. De meeste peuterspeelzalen in Westerkwartier bieden vaste combinaties van dagdelen. Bij peuterspeelzaal geldt over het algemeen:

  • Ochtendopvang: van 8.30 uur tot 11.30 uur
  • Middagopvang: van 13.00 uur tot 16.00 uur

De openingstijden van  peuterspeelzalen wijken soms iets af van bovengenoemde tijden.  Kijk op de betreffende websites van de locaties voor de juiste openingstijden of neem contact op met de klantenservice.

Bij SKSG Toverlantaarn/ Doppejan bieden we halve dagopvang(HDO), met afwijkende tijden en tarieven. Op deze antroposofische opvang worden kinderen opvangen tussen 8.30 uur en 12:45 uur op vaste dagdeelcombinaties. Download hieronder de productinformatie van de HDO bij SKSG Toverlantaarn.

Antroposofische halve dagopvang

Meer informatie?

Heb je andere wensen of wil je meer weten over de tarieven en mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice voor meer informatie (050 – 317 13 90 of klantenservice@sksg.nl).  Zij helpen je graag verder. Je kunt ook met de Kinderopvangcalculator zelf uitrekenen wat een aantal dagdelen opvang voor jou kost.