Flexibele opvang

Als je onregelmatige werktijden of een eigen bedrijf hebt, heb je behoefte aan flexibiliteit. Ook, misschien zelfs juist, bij de opvang van jouw kind. Opvang door een gastouder is daarvoor uitermate geschikt, maar bij SKSG kun je ook flexibele opvang afnemen bij de kinderdagopvang en de buitenschoolse opvang. Met flexibele opvang bepaal je elke maand zelf op welke dagdelen jouw kind wordt opgevangen.

Hoe werkt het?

Je kind wordt opgevangen op wisselende dagdelen die jij zelf bepaalt. Bij een jaarcontract van twee dagdelen per week neem je de ene week bijvoorbeeld opvang af op dinsdag en woensdag, de week daarna alleen op woensdag en de week daarna weer op drie andere dagen. Per week mag je dus andere dagdelen afnemen. De uren worden opgenomen in een flexibel maandrooster. Je levert elke maand vóór de 15e het rooster voor de daaropvolgende maand in bij het kindercentrum. Hierin geef je aan op welke moment je opvang nodig hebt. Mits de bezetting het toelaat is het in overleg met de pedagogisch medewerkers van het kindercentrum mogelijk om van het maandrooster af te wijken.

Meer weten?

Weet je nog niet zeker welk contract het beste bij jou en je kind past? Wij helpen je graag verder. Doe de opvangwijzer, reken uit wat je gewenste opvangvorm kost met de kinderopvangcalculator of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie (050 – 317 1390 of klantenservice@sksg.nl).