Tarieven

Betaalbare kinderopvang van hoge kwaliteit! Onze kinderopvang is goedkoper dan het landelijk gemiddelde. Dat komt omdat SKSG geen winst nastreeft. Elke vorm van kinderopvang heeft een eigen tarief waarbij je in de meeste gevallen een tegemoetkoming van de Belastingdienst krijgt. Om verrassingen te voorkomen geven wij je graag een zo compleet mogelijk beeld van de kosten en tarieven.

Tarieven SKSG kinderopvang per 1 januari 2019

Berekenen wat de kosten zijn van kinderopvang kan soms best complex zijn. Daarom kun je bij ons op meerdere manieren informatie krijgen over de tarieven voor de kinderopvang van jouw keuze.

All-in Basispakket

Alles in één keer goed geregeld? Kies dan voor één van onze basispakketten. SKSG staat dan alle weken voor jou en je kind klaar met alle vormen van opvang. Je kunt kiezen uit 41* of 52 opvangweken, afhankelijk van wat past bij jullie situatie. Alle pakketten zijn uit te breiden met handige extra modules.

*Opvang op een vaste dag per week m.u.v. van alle vakantieweken zoals vastgesteld door ministerie van OCW. Bij beëindiging in de loop van het jaar wordt nacalculatie toegepast.

Annuleringskosten

Annuleren van de kinderopvang is kosteloos mogelijk tot één maand voor de ingangsdatum. Als de annulering korter dan een maand voor de ingangsdatum wordt doorgegeven, hanteert SKSG annuleringskosten van 1x het maandtarief met een maximum van € 150,00. Annuleringskosten vallen niet onder de Wet kinderopvang, ouders kunnen hier dus geen kinderopvangtoeslag voor aanvragen.