overlay

SKSG Sport Experience

Datum:

De maanden maart en april staan op de BSO’s van SKSG in het teken van het thema ‘sport en bewegen.’ De agenda staat boordevol met actieve en sportieve activiteiten!

SKSG Daily Mile Week

We starten de Sport Experience op maandag 4 maart met het startschot voor de SKSG Daily Mile Week! We besteden hiermee extra aandacht aan sport en bewegen door elke dag met de kinderen 15 minuten te (hard)lopen in hun eigen tempo. Danielle Bekkering, actief als marathon- en langebaanschaatsster en werkzaam bij de HANNN, opent de SKSG Daily Mile week.

Date de topsporter

In de maanden maart en april zijn diverse topsporters op SKSG-locaties te vinden om over hun topsport te vertellen. Kinderen kunnen judoka’s, voetballers, basketballers, streetdancers en nog veel meer topsporters het hemd van hun lijf vragen!  Directeur-bestuurder Enno van der Werff: “We zijn erg blij en trots dat we grote namen als Sarèl de Jong, Rienk Mast, Thijmen Kupers, Roel Boomstra en Willemijn Bos mogen ontvangen en kinderen op deze wijze met uiteenlopende sporten als  kickboksen, basketbal, atletiek, dammen en hockey in aanraking komen. Het past het ook heel goed bij SKSG, omdat wij een gezonde leefstijl voor onze kinderen van jongs af aan stimuleren. Dat betekent onder andere; veel bewegen en gezonde voeding. Als er iemand hierin rolmodel kan zijn voor onze kinderen, dan zijn het deze topsporters wel.”

Sponsorloop

Diverse locaties gaan in april meedoen aan een sponsorloop om geld in te zamelen voor Stichting Vrienden Beatrix Kinderziekenhuis. 

Clinics FC Groningen en Donar

Last but but not least: er staan weer supertoffe voetbalclinics en basketbalclinics van FC Groningen en van Donar op het programma!