SKSG App en het vernieuwde ouderportaal

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95

Sinds november 2015 kunnen alle ouders van SKSG gebruik maken van de eigen SKSG app en het volledig vernieuwde klantportaal!

Wat biedt de SKSG app mij?
SKSG zorgt ervoor dat ouders 24 uur per dag, 7 dagen per week informatie, wijzigingen en bijzonderheden kunnen doorgeven. Via de app kun je je extra dag aanvragen, afwezigheid (ziekte, vakantie) van je kind doorgeven en/of ruildagen aanvragen. Ook zie je altijd een actueel overzicht van je tegoeden, je eerdere aanvragen en je persoonlijke gegevens.

Al meer dan 10.000 aanvragen in 1 maand
In de maand januari werd maar liefst ruim 10.000 keer een aanvraag gedaan via het ouderportaal. Wat deden ouders dan zoal? Veruit het meest werd de afwezigheid doorgegeven via het ouderportaal. Op de tweede plaats staat het doen van een ruilverzoek en vervolgens het aanvragen van een extra dag en het doorgeven van het flexrooster.

Uitbreiden app met mooie en handige gebruikersmogelijkheden
In het eerste kwartaal van 2016 gaan we de app uitbreiden met een aantal mooie en handige gebruikersmogelijkheden. De meeste ouders willen graag op de hoogte blijven van hoe het met hun kinderen gaat op de kinderopvang. Dat kan straks ook met de SKSG app: je blijft altijd en overal op de hoogte van de activiteiten die jouw kind op de groep heeft gedaan. In de SKSG app kun je binnenkort de foto’s van jouw kind bekijken die op de locatie gemaakt zijn, de belevenissen van je kind lezen in het SKSG dagboekje, berichten van pedagogisch medewerkers of de locatiemanager lezen en zelf berichten naar de locatie sturen.

app

Vanaf eind februari gaan veertien SKSG locaties hiermee aan de slag. Als alles goed gaat en het naar behoren werkt, zullen alle andere locaties halverwege 2016 volgen.

Nog even geduld dus…