Peuterspeelzaal

Het is weer peuterspeeltijd!

Het peuterspeelzaalseizoen is weer geopend! Op een fijne, liefdevolle plek lekker spelen met andere peuters van 2 tot 4 jaar: dat kan op de peuterspeelzaal van SKSG! Jouw peuter kan veilig zijn of haar gang gaan in verschillende speelleerhoeken en meedoen aan uitdagende en leerzame activiteiten. Wij stimuleren peuters om het zelf te doen, want van proberen kun je leren en van zelfstandigheid ga je groeien. Natuurlijk staat daarbij persoonlijke aandacht en begeleiding door onze pedagogische medewerkers voorop. Als je je peuter aanmeldt vóór 2 september 2018 krijg je twee vrijkaarten voor Familiepark Nienoord bij plaatsing!*

Elke dag naar buiten

Bij SKSG is elke dag een mooie dag om buiten te spelen. De uitdagingen liggen voor het oprapen! Buiten spelen inspireert tot fantasiespel, tot grote dingen ondernemen en tot dingen met je handen creëren. Kortom: goed voor de ontwikkeling! 

Jouw peuter voorbereiden op de basisschool

Door op verkenning te gaan leren peuters op zichzelf te vertrouwen, maar ook om op hun eigen niveau keuzes te maken. Wij dagen peuters uit om zich te ontwikkelen op verschillende gebieden, zoals samen spelen, communiceren en onderzoeken. Dit doen wij vanuit onze VVE-programma’s (voor- en vroegschoolse educatie) met aandacht voor de belevingswereld van het kind. Kinderen ontmoeten elkaar in het spel en ze leren spelenderwijs met elkaar omgaan, waardoor de overstap naar de basisschool straks een stuk makkelijker wordt. Ook maakt je kind alvast kennis met zingen, voorlezen, bewegen en knutselen met materialen als verf, klei, water en zand. 

 

Inschrijven Rondleiding

Meer weten?

De gemeente Groningen wil graag kinderopvang van hoge kwaliteit bieden. Vanaf september 2018 gaat de gemeente Groningen de subsidies voor peuterspeelzalen uitbreiden. Inmiddels hebben wij groen licht van de gemeente om ons aanbod hierop aan te passen. Dat houdt in dat veel ouders meer peuterspeelzaaluren af kunnen nemen en de openingstijden van de peuterspeelzalen gaan veranderen. Binnenkort volgt hierover meer informatie op deze pagina.

Onze peuterspeelzalen zitten verspreid over de hele stad Groningen en het Westerkwartier. Kijk snel in onze locatiewijzer voor een peuterspeelzaal bij jou in de buurt of neem contact op met SKSG Klantadvies via 050 – 317 1390 of klantadvies@sksg.nl.

*Aanbieding geldt alleen bij definitieve plaatsing en zo lang de voorraad strekt. De vrijkaartjes zijn alleen geldig als er per vrijkaartje een betalende volwassene meegaat.