Workshop Druk & Dwars

Op woensdag 14 november en woensdag 21 november biedt SKSG in samenwerking met de RUG een gratis workshop aan. De workshop is interessant voor ouders die beter willen leren omgaan met druk en dwars gedrag van kinderen tussen de 4 en 12 jaar.

Veel ouders krijgen tijdens de opvoeding te maken met druk en dwars gedrag van hun kind(eren) en kunnen daardoor veel opvoedstress ervaren. Soms kunnen kleine veranderingen in de dagelijkse bezigheden van het gezin al tot oplossingen leiden. Hierdoor kan opvoedstress afnemen en kan ook het kind zich minder druk en dwars gaan gedragen.

Laura Batstra, Associate Professor bij de faculteit Gedrags- & Maatschappijwetenschappen van de RUG, verzorgt met haar studenten een interessante workshop over dit onderwerp, waarbij je handreikingen krijgt die je kunt toepassen bij je drukke en dwarse kind.

Wat: Workshop Druk & Dwars
Wanneer: Woensdag 14 november of woensdag 21 november, van 19.30 uur – 21.30 uur
Waar: SKSG Melkweg, Poolsterlaan 2, 9742 KR Groningen

Aanmelden

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Je kunt je voor de workshop aanmelden door vóór donderdag 8 november onderstaand aanmeldformulier in te vullen. Op vrijdag 9 november krijg je bericht of je kunt deelnemen aan de workshop.

Druk & Dwars is een gezamenlijk project van de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit Groningen en de gemeenten Groningen, Haren, Stadskanaal, Delfzijl, Appingedam en Loppersum. Voor meer informatie, kijk op: www.drukendwars.nl.