Schaats- en Zwemsportdag op 19 februari zit vol

De schaatsdag van 19 februari zit helaas vol! Houd onze website en social media in de gaten voor informatie over de volgende activiteiten.

Na het grote succes van de vorige keer, organiseert SKSG Kardinge op dinsdag 19 februari (voorjaarsvakantie) opnieuw een schaats- en zwemsportdag! Alle 8+ kinderen van SKSG met minimaal zwemdiploma A kunnen zich aanmelden voor deze dag.

Programma SKSG Schaats- & Zwemsportdag
07.30 – 09.00 uur          Inloop
09.00 uur                        Fruit eten / drinken
09.15 uur                        Naar de ijsbaan
09.30 – 12.00 uur          Schaatsen
12.15 uur                         Lunch & gezamenlijk spel op de BSO
14.00 uur                        Zwemmen in Kardinge
16.00 uur                        Terug op de BSO. Tafeltennissen of tijd om een spel te spelen
17.00 – 18.00 uur           De kinderen worden opgehaald door hun ouders.

Ons locatieadres is:
SKSG Kardinge
Kardingeplein 1
9735 AA Groningen
0649494599

Als je Kardinge binnenkomt ga je de trap op naar boven. Daarna ga je meteen links. Als je vervolgens rechtdoor loopt zie je een SKSG bodywarmer hangen. Hier worden de kinderen opgevangen.

Aanmelden
Meld je kind(eren) uiterlijk woensdag 6 februari aan via het aanmeldformulier hieronder. Let op: bij meer aanmeldingen dan beschikbare plekken gaan we loten. Uiterlijk maandag 11 februari krijg je bericht of je kind is ingeloot.

Heeft je kind geen contract voor kinderopvang op de dinsdag, dan is het mogelijk om deze dag extra in te kopen. Je kunt hiervoor ook 10,5 uur tegoed gebruiken. Heb je minder dan 10,5 uur tegoed over, dan is het niet mogelijk om deels bij te betalen. Er wordt dan een hele dag gefactureerd. Er kan niet geruild worden voor een andere dag.

Het bruto uurtarief voor vakantieopvang bij SKSG is € 8,13,- Dit uurtarief valt onder de dienst vakantieopvang en hiervoor kun je kinderopvangtoeslag aanvragen. Wil je weten wat dat netto voor jou betekent? Neem contact op met onze afdeling SKSG Klantadvies: 050 317 13 90.

Extra informatie
Ouders brengen de kinderen ’s morgens zelf bij Kardinge en halen ze ook weer op aan het einde van de dag. Vervoer vanaf de eigen BSO wordt niet door ons geregeld.

Graag passende schaatsen meegeven. Als je kind geen schaatsen heeft, kun je € 5,00,- meegeven zodat we op Kardinge schaatsen kunnen huren. Handschoenen zijn verplicht, en vergeet geen warme schaatskleding aan te trekken! Geef je kind voor het zwemmen ook zwemkleding en een handdoek mee. Let op: de kinderen die meegaan moeten in het bezit zijn van minimaal zwemdiploma A.

Contact
Voor vragen kun je contact opnemen met SKSG Klantadvies: 050 317 13 90 of via e-mail: klantadvies@sksg.nl