JUMP-IN februari – april 2019

De tweede ‘JUMP-IN’ van SKSG Calcio – dé Sport BSO van 2019 is uit!  De workshops op deze sportladder zijn zowel voor SKSG kinderen als kinderen die niet op de BSO van SKSG zitten. Voor SKSG kinderen die op de dag van de sportworkshop al BSO afnemen is het gratis.* Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

*ruilen met een BSO-dag of tegoed inzetten is niet mogelijk

Onderstaand nog even alle mogelijkheden op een rijtje:
Je kunt je kind inschrijven voor één of meerdere vaste dagen bij SKSG Calcio. Het vervoer naar- en van de locatie wordt dan door ons geregeld. Je kunt ook kiezen voor een combi-BSO; je kind blijft bijvoorbeeld één dag op je eigen BSO en gaat één dag naar SKSG Calcio.

Zie je een leuke workshop waar je kind graag aan mee wil doen, maar is het niet jouw BSO-dag? Ook dat kan! Hij of zij is dan alleen tijdens de workshop aanwezig. We vragen dan wel een kleine eigen bijdrage en je zorgt zelf voor vervoer naar- en van SKSG Calcio.  Is het wel je BSO-dag op je eigen locatie, en wil je graag meedoen met een workshop op SKSG Calcio? Je zorgt dan zelf voor vervoer naar-en van de Sport BSO, maar deelname is gratis. Wij zorgen voor afmelding bij je eigen BSO. Voor deelname aan extra workshops is opgave verplicht. Vol=vol, dus geef je snel op via calcio@sksg.nl