Apenkooien met je collega’s

Bij SKSG gaan de medewerkers een plezierige en ontspannen week tegemoet tijdens de nationale Week van de Werkstress van 12 t/m 16 november. Er worden meerdere activiteiten georganiseerd in het teken van preventie en werkplezier.

De gemiddelde leeftijd op de Nederlandse werkvloer stijgt en medewerkers zullen steeds langer doorwerken. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen een grotere mate van flexibiliteit. SKSG besteedt daarom tijdens de Week van de Werkstress graag extra aandacht aan de gezondheid en ontwikkeling van de medewerkers, op weg naar duurzame inzetbaarheid!

Apenkooien met je collega’s

Eén van de activiteiten die SKSG organiseert is apenkooien voor volwassenen. Medewerkers van SKSG kunnen hun collega’s zo op een hele nieuwe manier achter de broek aanzitten!  Meerdere teams gaan zich uitleven in een gymzaal vol met toestellen die iedereen nog wel kent van vroeger.  Collega’s die meer behoefte hebben aan ontspanning in plaats van actief bezig zijn, krijgen een heerlijke stoelmassage of kunnen meedoen aan een ontspannende yogasessie.

Persoonlijke ontwikkeling

Naast deze bijzondere activiteiten staan er tal van coaches en consulenten klaar voor de medewerkers. Een vitaliteitsconsulente, werkpleziercoach, de bedrijfsmaatschappelijk werkster een jobcoach en de HRM-adviseurs; ze zijn allemaal beschikbaar voor een vrijblijvende afspraak.