Activiteiten in de voorjaarsvakantie

Heb jij altijd al eens een kijkje in de kleedkamer van de voetballers van FC Groningen willen nemen? Dan is dit je kans!

In de voorjaarsvakantie op woensdag 20 februari kunnen SKSG kinderen van 6 jaar en ouder met één van hun ouders of verzorgers meedoen aan een rondleiding door het Hitachi Capital Mobiliy stadion. Wil jij erbij zijn? Meld je dan uiterlijk woensdag 13 februari aan via het aanmeldformulier hieronder en maak kans op één van de vijftig plekken!

Wat: rondleiding door het stadion van FC Groningen
Wanneer: woensdag 20 februari van 14:00 uur tot 16:00 uur
Voor wie: kinderen van 6 jaar en ouder en een ouder/verzorger
Waar: Hitachi Capital Mobiliy stadion, Boumaboulevard 41. Kijk voor route-informatie en parkeren op de website van FC Groningen.

Maximaal twee personen per aanmelding. Als je hebt gewonnen, krijg je donderdag 14 februari bericht. Deze rondleiding door het stadion van FC Groningen wordt aangeboden door SKSG.

Liever meedoen aan een cursus programmeren? 

Heb je geen interesse in de rondleiding bij FC Groningen, maar wil je liever meedoen aan een activiteit binnen het thema Wetenschap & Techniek? Onze samenwerkingspartner
Groninger Forum biedt voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud een cursus programmeren met Scratch aan! Kijk voor meer informatie op de website van het Groninger Forum.

Wij wensen jullie alvast een hele leuke voorjaarsvakantie!