Mijn SKSG

SKSG streeft voortdurend naar betere communicatie met ouders. Met Mijn SKSG kun je snel en eenvoudig zaken regelen via je tablet, smartphone of PC, op een tijdstip die je zelf het beste uitkomt. Ook kun je via Mijn SKSG op elk gewenst moment de belevenissen en foto’s van jouw kind op het kinderdagverblijf terug kijken.

Wat biedt Mijn SKSG?

Je logt in via de button Mijn SKSG op de homepage van onze website, of via de SKSG App. Via je persoonlijke inloggegevens kom je in de afgeschermde omgeving van je kind. Je kunt hier extra opvangdagen aanvragen, afwezigheid (ziekte, vakantie) van je kind doorgeven en ruildagen aanvragen. Ook zie je altijd een actueel overzicht van je tegoeden.

Ben je benieuwd welke spelregels er gelden bij het gebruik van Mijn SKSG? In de veel gestelde vragen vind je alle informatie over het gebruik van Mijn SKSG. Als je er niet uitkomt of een opmerking hebt, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van het kindercentrum.

SKSG App

Gedurende de dag de belevenissen van je kind volgen op jouw telefoon of tablet, waar en wanneer je dat wilt.. Dat kan met de SKSG app! Met de SKSG App kun je op elk moment van de dag het dagboek en foto’s van je kind(eren) inzien. Daarnaast kun je snel en makkelijk extra opvangdagen aanvragen, ruildagen doorgeven of je kind afmelden (ziekte, vakantie) en berichten van medewerkers of de manager lezen of zelf berichten naar de locatie sturen.

In 3 stappen toegang tot de SKSG App

1. Via de App store van Apple of in de Playstore van Android zoek je onze app via de zoekterm:  ‘Konnect OuderApp’. Download de app.

2. Vul de volgende URL in: sksg.ouderportaal.nl

3. Vraag een wachtwoord aan door te drukken op ‘wachtwoord vergeten’. Gebruik hierbij je debiteurnummer en het emailadres dat bij ons bekend is.  Je ontvangt per ommegaande een email met         je wachtwoord.

Nu kun je inloggen met je debiteurnummer en je zojuist ontvangen wachtwoord.

Heb je geen beschikking over een smartphone of tablet of gebruik je liever een vaste computer? Ga dan naar Mijn SKSG via de homepage van onze website.