Mijn SKSG

SKSG streeft voortdurend naar betere communicatie met ouders. Met Mijn SKSG kun je snel en eenvoudig zaken regelen via je tablet, smartphone of PC, op een tijdstip die je zelf het beste uitkomt. Ook kun je via Mijn SKSG op elk gewenst moment de belevenissen en foto’s van jouw kind op het kinderdagverblijf terug kijken.

Wat biedt Mijn SKSG?
Je logt in via de button Mijn SKSG op de homepage van onze website, of via de SKSG App (te downloaden in de App store en de Google Play Store). Via je persoonlijke inloggegevens kom je in de afgeschermde omgeving van je kind. Je kunt hier extra opvangdagen aanvragen, afwezigheid (ziekte, vakantie) van je kind doorgeven en ruildagen aanvragen. Ook zie je altijd een actueel overzicht van je tegoeden.
Ook blijf je met Mijn SKSG altijd en overal op de hoogte van de activiteiten waaraan jouw kind heeft meegedaan. In de SKSG app kun je foto’s van je kind bekijken die op de locatie zijn gemaakt, de belevenissen van je kind lezen in het SKSG dagboekje (0-1 jaar), berichten van medewerkers of de manager lezen en zelf ook berichten naar de locatie sturen.
Ben je benieuwd welke spelregels er gelden bij het gebruik van Mijn SKSG? In de veel gestelde vragen vind je alle informatie over het gebruik van Mijn SKSG.
Als je er niet uitkomt of een opmerking hebt, dan kun je contact opnemen met de medewerkers van het kindercentrum.