SKSG Stadspark | Buitenschoolse opvang

In het voormalige scoutinggebouw middenin het Stadspark (Concourslaan 2) vind je SKSG Stadspark. Om ons heen wordt een splinternieuw natuurpark ontwikkeld.

“Jasper heeft het enorm naar zijn zin bij SKSG Stadspark. Activiteiten ondernemen in de natuur vindt hij het allerleukste!”
Sofie, moeder bij SKSG Stadspark

Onze buitenruimte wordt onbeschrijflijk mooi, na voltooiing van de werkzaamheden aan het natuurpark. De kinderen kunnen in de uitdagende buitenruimte optimaal genieten en leren van al het moois dat de natuur te bieden heeft. Wij laten ons bij het bedenken van activiteiten en knutselwerkjes graag inspireren door de natuur en wij hopen de kinderen enthousiasme en respect bij te brengen voor alles wat groeit en bloeit.

SKSG Stadspark kenmerkt zich door:

 • Buitenschoolse opvang
 • Vertrouwde en ontspannen sfeer
 • Prachtige uitdagende tuin
 • Een gevarieerd activiteitenaanbod
 • Midden in de natuur

Onze werkwijze

Bij de buitenschoolse opvang van SKSG Stadspark worden kinderen die naar één van de aangesloten scholen gaan door ons opgehaald en naar de buitenschoolse opvang gebracht. De aangesloten scholen zijn de De Starter (Parkweg), De Starter  (Concourslaan) en de Tamarisk (Canadalaan) voor kinderen vanaf 8 jaar. Natuurlijk zijn ook kinderen die op andere scholen zitten welkom bij ons.

”Er worden veel activiteiten georganiseerd, op de locatie én daarbuiten. Wij knutselen veel met de kinderen, spelen spelletjes en er wordt elke dag buiten gespeeld. In de vakanties werken we met thema’s. Wij vinden het belangrijk dat kinderen hun eigen grenzen leren kennen. Bij SKSG Stadspark kunnen kinderen onder deskundige begeleiding zichzelf en de wereld ontdekken.”
Locatiemanager BSO SKSG Stadspark.

Alle informatie over hoe we werken en onze visie kun je vinden in de ‘Algemene Pedagogische en Praktische informatie’ en deze past binnen ons ‘Pedagogisch Beleid’. Alle praktische informatie van de locatie vind je in onze locatiewijzer.

Algemene pedagogische & praktische informatie
Hierin geven we algemene pedagogische en praktische informatie. Deze informatie heeft betrekking  op alle kinderdagverblijven en peuterspeelzalen of buitenschoolse opvang en past binnen de uitgangspunten die in ons pedagogisch beleidsplan beschreven staan.

Locatiewijzer locatie
In de ‘Locatiewijzer’ vertellen we, met in ons achterhoofd de pedagogische uitgangspunten, waarin de locatie zich onderscheidt. Ook kun je hier praktische informatie vinden over de openingstijden, speciale producten die geboden worden, huisregels en contactgegevens. De locatiewijzer kun je onderaan deze pagina downloaden.

Verder kijken

Locatiewijzer Stadspark januari 2019

 

Binnenkijken bij SKSG Stadspark

InschrijvenRondleiding

Adres
Openingstijden
 • MA
  open
  07:30 - 18:00
 • DI
  open
  07:30 - 18:00
 • WO
  open
  07:30 - 18:00
 • DO
  open
  07:30 - 18:00
 • VR
  open
  07:30 - 18:00