Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf

Terwijl jij aan het werk bent wil je zeker weten dat je kind op een vertrouwde en veilige plek is. Daarom zoek je een kinderopvang die de béste omgeving biedt. Met meer dan tachtig locaties is er bij SKSG altijd een kinderopvang in de buurt die bij jou en je kind past. Wij bieden in de stad Groningen en omgeving kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, peuterspeelzaal voor 2-4 jaar, buitenschoolse opvang voor 4-13 jaar en gastouderopvang voor 0-13 jaar.

SKSG: Al bijna 115 jaar het vertrouwde gezicht!

Bij SKSG willen wij dat kinderen later met veel plezier terugdenken aan hun tijd bij de kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, peuterspeelzaal of bij hun gastouder. Daarom doen wij er alles aan om jouw kind leuke dingen te laten beleven in een veilige, vertrouwde omgeving. We organiseren veel activiteiten, maar kinderen krijgen ook de tijd om lekker (buiten) te spelen, uit te rusten en hun verhaal kwijt te kunnen. Met onze professionele pedagogisch medewerkers is jouw kind bij ons in vertrouwde handen.

Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!

  • Elke dag naar buiten
  • Groot activiteitenaanbod
  • Enthousiaste, professionele pedagogisch medewerkers
  • Babygroepen met gespecialiseerde medewerkers
  • Speciale groepen voor 8+ kinderen

Volgens ons zijn bovenstaande speerpunten de kern van een kinderopvang waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen: op hun eigen tempo en op hun eigen manier.

Wil je je kind direct inschrijven bij SKSG?

Dat kan! Als je het inschrijfformulier invult, nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wil je eerst komen kijken bij SKSG? Dat kan natuurlijk ook! We zien je graag bij de SKSG-locatie van je keuze voor een rondleiding.

Inschrijven   Rondleiding