Diversen

 • Zijn er vacatures of stageplaatsen?
  Vacatures en stageplaatsen zijn hier te vinden.
 • Waar vind ik het juiste LRK nummer van mijn locatie?
  Het LRK nummer is terug te vinden op het contract, jaaroverzicht of via het landelijk register kinderopvang.  
 • Wat zijn de openingstijden en sluitingsdagen van de locaties?
  Standaard zijn onze KDV locaties geopend van 7.30-18.00 uur. De VSO locaties zijn ’s ochtends geopend van 7.30-8.30 uur, de kinderen gaan daarna naar school. Na schooltijd is de BSO open tot 18.00 uur. Voor zowel KDV als BSO is het in de meeste gevallen mogelijk om de opvang te verlengen vanaf 7.00 uur en/of tot 18.30 uur. Peuterspeelzaal tijden zijn bij de meeste peuterspeelzalen van 8.30-11.30 uur en van 13.00-16.00 uur. Bij gastouderopvang kun je zelf met de gastouder afstemmen tijdens welke uren je de opvang nodig hebt. De sluitingsdagen vind je hier
 • Kan ik eens bij een locatie kijken?
  Uiteraard is het mogelijk om een keertje te gaan kijken bij het kindercentrum van je voorkeur. Wij adviseren je wel om van tevoren een afspraak te maken bij het kindercentrum zodat de medewerkers tijd vrij kunnen maken om je uitgebreid rond te leiden. Je kunt hiervoor bellen met onze klantenservice op 050-3171390 of je kunt rechtstreeks met de locatie een afspraak inplannen. Of klik hier om een rondleiding in te plannen.
 • Wat is het (minimum) aantal uur opvang per dag?
  We werken met standaard dagdelen. Voor het kinderdagverblijf gelden de tijden ’s ochtends van 7.30-13.00 en ’s middags van 12.30-18.00 uur. Bij de buitenschoolse opvang worden de kinderen opgevangen na schooltijd tot 18:00 uur. Op een lange middag (wo en vr)  eventueel van na schooltijd tot 15.00 (zie BSO op maat in ons dienstenaanbod). Vanaf 2 jaar kan je kind ook gebruik maken van peuterspeelzaal. Peuterspeelzaal is 2 keer 3 uur per week, zonder schoolvakanties. Bij gastouderopvang kun je in overleg wel 2 uur op een dag opvang afnemen. Houd in dat geval wel de minimale uren afname in de gaten.
 • Ik ben werkloos geraakt, wat nu?
  Wanneer je je baan verliest, heb je vanaf 1 januari 2018 nog recht op 3 maanden kinderopvangtoeslag na de laatste dag van het arbeidscontract. Daarnaast is het ook mogelijk dat je zogenaamde bufferuren hebt opgebouwd. Deze uren mag je na de wettelijke 3 maanden ook nog gebruiken. Ben je voor 1 januari 2018 werkloos geraakt? Dan mag je nog 6 maanden gebruik maken van de kinderopvangtoeslag.
 • Kan ik mijn kind ook eens extra naar de opvang brengen?
  Als je extra opvang nodig hebt, dan kan je dit eenvoudig aanvragen via de SKSG App. Dit doe je door te kiezen voor de rubriek 'aanvragen'. Vervolgens klik je op 'nieuwe aanvraag' en bepaal je of het gaat om een extra 'dag aanvragen' of een 'ruildag'. Zodra je deze keuze hebt gemaakt volg je de stappen uit het scherm: datum, tijden, betalen (factuur of tegoed), de verwerking en klik je op 'verzenden'. De locatie krijgt de aanvraag binnen en bepaalt of de extra opvang mogelijk is.
 • Waar vind ik jullie sluitingsdagen?
  Een overzicht van de actuele sluitingsdagen van de locaties vind je hier
« Terug naar het overzicht