Aanmelden en plaatsing

 • Hoe kan ik mijn kind inschrijven?
  Je kunt je kind via onze website aanmelden maar je mag ons ook een e-mail sturen (klantadvies@sksg.nl) of telefonisch contact opnemen via 050-3171390.  
 • Hoe kan ik een wijziging van de opvang doorgeven of mijn opvang opzeggen?
  Als je je huidige contract wilt wijzigen, dan hebben wij hiervoor een schriftelijk verzoek nodig. Je mag je verzoek mailen naar planning@sksg.nl Tevens kun je gebruik maken van het contactformulier  Een uitbreiding of wijziging van locatie kan per de eerstvolgende mogelijke datum, voor het verminderen of opzeggen rekenen wij een maand opzegtermijn (opzeggen kan per de 1e of 16e van de maand).  
 • Kan mijn kind ook wennen voordat de opvang start?
  Jazeker. Zodra je de overeenkomst hebt getekend, zal de locatie van jouw voorkeur ook geïnformeerd worden over de komst van jouw kind. De medewerkers nemen ongeveer twee weken voor de start van de opvang contact met je op om een intake gesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek maak je afspraken over het wennen. Het wennen is uiteraard nog mogelijk vóór de startdatum van de opvang en is geheel kosteloos.
 • Wat is de minimale afname van de kinderopvang?
  De minimale afname voor kinderdagopvang (0-4 jaar) is 2 dagdelen per week. Voor buitenschoolse opvang (4-13 jaar) is dat 1 dag per week. Peuterspeelzaal is in bijna iedere gemeente een combinatie van 2 dagdelen per week. Voor gastouderopvang geldt een minimale afname in de leeftijd van 0-4 jaar 32 uur per maand, in de leeftijd van 4-13 jaar is dat 20 uur per maand.
 • Zijn er wachtlijsten?
  Dit hangt af van je wensen. Belangrijk hierbij zijn de leeftijd van jouw kind, de gewenste startdatum, opvangdagen en opvanglocatie. We zoeken de mogelijkheden graag voor je uit.
 • Mag ik eerst een kijkje komen nemen voordat ik mij ga aanmelden?
  Uiteraard is het mogelijk om een keertje te gaan kijken bij het kindercentrum van je voorkeur. Wij adviseren je wel om van tevoren een afspraak te maken bij het kindercentrum zodat de medewerkers tijd vrij kunnen maken om je uitgebreid rond te leiden. Je kunt hiervoor bellen met onze klantenservice op 050-3171390 of je kunt rechtstreeks met de locatie een afspraak inplannen. Of klik hier om een rondleiding in te plannen.
 • Wat is de opzegtermijn?
  Voor het verminderen of beëindigen rekenen wij een maand opzegtermijn (opzeggen kan per de 1e of 16e van de maand).
« Terug naar het overzicht