Kinderdagopvang (KDV)

Ben je op zoek naar een veilige en vertrouwde plek voor je kind, zodat jij met een gerust hart aan het werk kan? Jouw kind is het hele jaar door in goede handen in onze locaties voor kinderdagopvang. Onze gediplomeerde pedagogisch medewerkers geven hem of haar volop aandacht, begeleiding en verzorging in een vertrouwde, vaste groep (stamgroep). Speelgoed en activiteiten op het kinderdagverblijf zijn afgestemd op de leeftijd, en de ruime speelplaatsen en tuinen zijn met zorg ingericht. Alle kinderen tussen de zes weken en vier jaar zijn welkom.

Voor elk kind de juiste plek

SKSG heeft hart voor je kind en vindt dat het de best passende kinderopvang verdient. Daarom hebben we diverse locaties voor kinderdagopvang in ons netwerk die werken met speciale pedagogische methodes. Denk hierbij aan antroposofische opvang en kinderopvang volgens de visie van Reggio Emilia. Ook bieden onze kindercentra veel extra’s, zoals VVE (voor- en vroegschoolse educatie) en andere leerzame, leuke programma’s. Zo stimuleren we jouw kind in de emotionele en sociale ontwikkeling: een goede voorbereiding op de basisschool!

Hoe werkt het?

Onze kinderdagopvang werkt met vaste dagdelen van maandag t/m vrijdag, met een minimum afname van twee dagdelen per week. Deze dagdelen zijn van 7.30 tot 13.00 uur en van 12.30 tot 18.00 uur. Er zijn echter meer mogelijkheden bij SKSG: je kunt bijvoorbeeld ook verlengde opvang afnemen en kiezen tussen verschillende (aanvullende) contractvormen. Zo is het op sommige locaties ook mogelijk om flexibele opvang of 41 weken opvang af te nemen.

Meer weten?

Weet je nog niet zeker welk contract het beste bij jou en je kind past? Wij helpen je graag verder. Doe de opvangwijzer, reken uit wat je gewenste opvangvorm kost met de kinderopvangcalculator of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie (050 – 317 1390 of klantenservice@sksg.nl).

 

Inschrijven Rondleiding