Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!

De ogen van je baby, waardoor hij of zij de wereld probeert te begrijpen. De lach van je baby, die speciaal voor jou bedoeld is. Het eerste stapje van je baby, klaar om de wereld te veroveren. Jouw baby is het mooiste wat er is. Als je aan het werk bent, wil je daarom de beste zorg voor je baby in een vertrouwde omgeving. Ben jij ook op zoek naar een fijne plek voor je baby?

Waarom kiezen ouders voor de babyopvang van SKSG?

  • Altijd dichtbij – Kijk bij onze locaties voor een kindercentrum of SKSG gastouder bij jou in de buurt.
  • Iedere dag naar buiten
  • Veel aandacht voor de ontwikkeling van je kind
  • Speciale babyopleiding voor pedagogische medewerkers en gastouders
  • Alles van je baby volgen via de SKSG App/ SKSG Ouderportaal (ook handig voor de afstemming tussen thuis en de babyopvang)

Plan snel een rondleiding in en haal die goodiebag op!

Wij leiden je graag vrijblijvend rond op één van onze locaties met babyopvang of bij een gastouder bij jou in de buurt. Tijdens de rondleiding ontvang je van ons een voucher om de SKSG goodiebag op te halen bij onze Klantenservice. In de goodiebag, die we met zorg voor jou en je baby hebben samengesteld, zitten diverse waardebonnen en cadeautjes; beschikbaar gesteld door onze samenwerkingspartners.

Klik op de button ‘rondleiding’ en vul het formulier in of neem direct contact op met de locatie van je keuze. Heb je vragen? Bel onze klantenservice: 050 317 13 90.

*Klik hier voor de Actievoorwaarden.

rondleiding. Inschrijven